testdrive icon - Volvo Van Houdt

Boek een testrit

Onderhoud icon - Volvo Van Houdt

Plan uw onderhoud

Offerte icon - Volvo Van Houdt

Vraag een offerte

Lacom

Volvo

Nieuws

Leuven

Volvo Lacom - Premier De Croo brengt bezoek aan Volvo Car Gent

Premier De Croo brengt bezoek aan Volvo Car Gent

Premier Alexander De Croo (Open Vld) bracht vandaag een bezoek aan Volvo Car Gent. De Croo kreeg er ondermeer een rondleiding in het opleidingscentrum waar nieuwe werkkrachten worden klaargestoomd om in de fabriek aan de slag te gaan. Maar ook huidige werknemers worden er bijgeschoold. Op die manier kan Volvo vacatures voor technische profielen gemakkelijk zelf invullen.

Lees verder
Volvo Lacom - Binnenkort verkrijgbaar: de Volvo EM90, onze allereerste 100% elektrische premium-MPV

Binnenkort verkrijgbaar: de Volvo EM90, onze allereerste 100% elektrische premium-MPV

Stelt u zich een bewegende ruimte voor waar u helemaal uzelf kunt zijn. Een plek om te delen met vrienden en familie, creatief te zijn, te ontspannen, te werken of gewoon na te denken.

Lees verder
Volvo Lacom - ALD Automotive | LeasePlan en Volvo Car Belux brengen meest flexibele private lease contract op de markt

ALD Automotive | LeasePlan en Volvo Car Belux brengen meest flexibele private lease contract op de markt

Volvo Car Belux en ALD Automotive | LeasePlan lanceren Volvo Abonnement in België. Opvallend is de duur van dit private lease contract: leasen kan tot 3 jaar maar particulieren kunnen dit abonnement al kosteloos opzeggen na 1 maand. Daarmee is Volvo Abonnement het meest flexibele private lease contract op de markt. Volvo Car Belux en ALD Automotive | LeasePlan spelen zo in op de stijgende vraag naar flexibiliteit in de huidige onvoorspelbare economische situatie.

Lees verder
Volvo Lacom - Volvo EX30 was eregast in het Gentse Wintercircus

Volvo EX30 was eregast in het Gentse Wintercircus

De Volvo EX30 was de voorbije weken te gast in het prachtige Wintercircus in Gent. Van 21 juni tot en met 7 juli konden influencers, journalisten, klanten en geïnteresseerden kennis maken met ons kleinste familielid. Interviews, workshops, rondleidingen, alles was aanwezig om er een prachtige tentoonstelling van te maken. België was een van de eerste landen om de Volvo EX30 fysiek en in al haar glorie voor te stellen aan het grote publiek.

Lees verder
Volvo Lacom - Blijvende indrukken in de nieuwe volledig elektrische Volvo EX90 SUV

Blijvende indrukken in de nieuwe volledig elektrische Volvo EX90 SUV

Herinnert u zich nog het gevoel van dat koele, gladde gepolijste steentje dat u opraapte aan het strand vele zomers geleden? Of het fluweelzachte gevoel van uw oude, flessengroene fauteuil? En hoe de kleine vezels zachtjes weerstand boden aan uw vingers bij het aanraken?

Lees verder
Volvo Lacom - Klein maar krachtig: maak kennis met de volledig elektrische Volvo EX30 kleine SUV!

Klein maar krachtig: maak kennis met de volledig elektrische Volvo EX30 kleine SUV!

Een kleine SUV die grootse Volvo-dingen doet: onze nieuwe volledig elektrische Volvo EX30 is ontworpen om je het veiligheidsniveau te bieden dat je van ons verwacht. Dit model heeft de kleinste CO2-voetafdruk van alle Volvo's tot nu toe en maakt het leven veiliger, comfortabeler en aangenamer dankzij de geavanceerde technologie en het Scandinavische design.

Lees verder
Volvo Lacom - De volledig elektrische Volvo EX30 SUV: een kleine auto met veel potentieel

De volledig elektrische Volvo EX30 SUV: een kleine auto met veel potentieel

Soms kunnen eerste indrukken misleidend zijn. Ja, de nieuwe Volvo EX30 is onze kleinste SUV tot nu toe. En ja, hij is aantrekkelijk geprijsd. Maar hij kan een grootse impact hebben en vertegenwoordigt een van onze grootste zakelijke opportuniteiten in de komende jaren.

Lees verder
Volvo Lacom - Nieuwe over-the-airupdate verbetert de Apple CarPlay-ervaring in Volvo's

Nieuwe over-the-airupdate verbetert de Apple CarPlay-ervaring in Volvo's

Onze nieuwste over-the-airupdate, die wereldwijd wordt uitgerold voor Volvo’s met Google aan boord, maakt het infotainmentsysteem nog beter voor Apple CarPlay-gebruikers.

Lees verder
Volvo Lacom - Ruimte, slimme opbergmogelijkheden, intuïtieve technologie: de kleine, volledige elektrische SUV Volvo EX30 belichaamt het beste van Scandinavisch design

Ruimte, slimme opbergmogelijkheden, intuïtieve technologie: de kleine, volledige elektrische SUV Volvo EX30 belichaamt het beste van Scandinavisch design

De nieuwe, volledig elektrische Volvo EX30 is niet alleen ontworpen voor veiligheid en meer duurzaamheid, hij wil ook uw leven gemakkelijker, meer ontspannen en aangenamer maken dankzij geavanceerde technologie en doordacht Scandinavisch design.

Lees verder
Volvo Lacom - De kleine volledig elektrische SUV Volvo EX30 heeft de laagste koolstofvoetafdruk van alle Volvo’s tot nu toe

De kleine volledig elektrische SUV Volvo EX30 heeft de laagste koolstofvoetafdruk van alle Volvo’s tot nu toe

De nieuwe Volvo EX30 belichaamt alle geweldige dingen van Volvo Cars: een kleine, volledig elektrische SUV voor het moderne tijdperk. Hij werd ontworpen om veilig te zijn en een kleinere CO2-voetafdruk te hebben dan alle Volvo’s tot nu toe.

Lees verder
Volvo Lacom - Overlijden van Vincent Gaeremynck

Overlijden van Vincent Gaeremynck

Met diepe droefheid delen wij vandaag het nieuws van het overlijden van Vincent Gaeremynck, oprichter en zaakvoerder van Lacom, Volvo Car BeLux concessiehouder in Leuven.

Lees verder
Volvo Lacom - Met de kleine, volledig elektrische SUV Volvo EX30 wordt rijden in de stad nog veiliger

Met de kleine, volledig elektrische SUV Volvo EX30 wordt rijden in de stad nog veiliger

Omdat we al 96 jaar vooraan staan als het gaat om veiligheid en hierin steeds blijven innoveren, levert onze toekomstige volledig elektrische Volvo EX30 grootse prestaties op dat vlak, in tegenstelling tot wat zijn grootte misschien doet vermoeden – het is onze kleinste SUV ooit.

Lees verder
Volvo Lacom - Immersief geluid en hoogwaardig design komen samen in de nieuwe volledig elektrische Volvo EX90 SUV

Immersief geluid en hoogwaardig design komen samen in de nieuwe volledig elektrische Volvo EX90 SUV

Volume? Omhoog. Kippenvel? Gegarandeerd.

Lees verder
Volvo Lacom - Maak je klaar voor de volledig elektriche Volvo EX30 SUV!

Maak je klaar voor de volledig elektriche Volvo EX30 SUV!

We hebben groot nieuws: er komt iets kleins aan.

Lees verder
Volvo Lacom - De Waze-app is nu beschikbaar in uw Volvo

De Waze-app is nu beschikbaar in uw Volvo

Onze geïntegreerde appbibliotheek is vandaag één app rijker geworden: vanaf nu is Waze beschikbaar voor alle Volvo’s over de hele wereld met Google aan boord. Dankzij onze samenwerking is de geïntegreerde Waze-app nu ook voor het eerst beschikbaar voor bestuurders in de VS en Azië-Stille Oceaan.

Lees verder
Volvo Lacom - Bijna 600 km rijbereik met de 100% elektrische Volvo XC40 en C40 Recharge Extended Range

Bijna 600 km rijbereik met de 100% elektrische Volvo XC40 en C40 Recharge Extended Range

In januari kondigde Volvo Car Belux de MY24 update aan van haar huidige elektrische modellen, de Volvo XC40 en C40. Met een vernieuwd batterijpak, achterwielaandrijving en een Extended Range-variant konden we al van een aanzienlijke verbetering op vlak van rijbereik en verbruik spreken. De nieuwste testresultaten overstijgen de verwachtingen.

Lees verder
Volvo Lacom - FISCALE AFTREKBAARHEID - Plug-inhybride wagens in 2023

FISCALE AFTREKBAARHEID - Plug-inhybride wagens in 2023

De fiscaliteit voor plug-inhybrides ondergaat de komende jaren heel wat veranderingen. Wist u namelijk dat plug-inhybride wagens nog maar even fiscaal voordelig zijn?

Lees verder
Volvo Lacom - Volvo XC90 en XC90 Recharge Plug-in Hybride bekroond met het label 2023 IIHS TOP SAFETY PICK+

Volvo XC90 en XC90 Recharge Plug-in Hybride bekroond met het label 2023 IIHS TOP SAFETY PICK+

De Volvo XC90 middelgrote luxe-SUV werd door het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) bekroond met het label 2023 TOP SAFETY PICK+. Deze aankondiging komt nadat het IIHS de vereisten voor zijn labels TOP SAFETY PICK (TSP) en TOP SAFETY PICK+ (TSP+) heeft aangescherpt.

Lees verder