Het Volvo Abonnement is een flexibel private lease contract, waarbij gebruikers kunnen opteren voor een Volvo XC40 in één kleur, met gelimiteerde opties. De wagen is beschikbaar met een benzinemotor of een elektrisch model. ALD Automotive | LeasePlan zorgt voor de technische en administratieve ondersteuning van het contract.

Nog flexibeler dan private lease

Private lease stelt particulieren in staat om te genieten van de voordelen van een operationeel leasecontract. Ze betalen een maandelijkse vaste prijs voor het gebruik van de wagen, verzekering, onderhoud en herstellingen, verkeersbelasting, belasting op inverkeerstelling en wegbijstand in Europa zitten daarbij inbegrepen. De vraag naar flexibiliteit stijgt enorm in een economisch onvoorspelbare situatie zoals die van vandaag, daarom komt Volvo Car Belux nu met dit nieuwe concept op de markt.Private lease

Volvo Abonnement

Type wagen en opties

Vrije keuze

Beperkte keuze

Leeftijd wagen

Nieuw

< 1 jaar & < 15.000km

Minimum contractduur

36 maanden

1 maand

Maximum contractuur

60 maanden

36 maanden

Kilometrage

Vrije keuze (min. 7.500 km / jaar)

Vaste forfait van 15.000 km / jaar

Vervroegde beëindiging

Bijkomende kosten

KosteloosHet aanbod

Volvo Abonnement biedt de volgende wagens aan:

  • VOLVO XC40 T2 automaat vanaf €639/maand*(benzine), kleur Vapour Grey
  • VOLVO XC40 RECHARGE vanaf €820/maand* (100% elektrisch), kleur Silver
*Er is geen mogelijkheid om opties toe te voegen.

“Flexibiliteit is de sleutel voor de toekomst van mobiliteit”, zegt Johan Portier, Country Managing Director van ALD Automotive | LeasePlan. “Dat contracten via het Volvo abonnement al na 1 maand stopgezet kunnen worden, biedt een nieuw level van flexibiliteit, en is uniek in zijn soort. Samen met onze partners zoals Volvo Car Belux zijn we steeds op zoek naar de meest creatieve en innovatieve oplossingen.”

Roeland Vriens, Head of Sales van Volvo Car Belux vult aan: “We zijn trots om het Volvo Abonnement in samenwerking met ALD Automotive | LeasePlan aan te bieden. De flexibiliteit om een contract al na 1 maand opnieuw stop te zetten is een enorm voordeel voor particulieren. Omdat mobiliteitsbehoeften aan een sneltempo veranderen, willen we met deze innovatieve oplossing voldoen aan de vraag van onze klanten naar meer flexibiliteit. De populariteit van ons Belgisch product en haar reputatie als gevestigde waarde aan de top van de leasingwagens, maken van de Volvo XC40 een logische en uitstekende keuze om het Volvo Abonnement te lanceren.”